top of page

OM OSS

Fokus Trafikkskole har flere kompetente kjørelærere, med mer enn 20 års erfaring med kjøreopplæring. Hos oss får du god oppfølging, og vi fokuserer på tydelige og presise mål slik at du blir en trygg og trafikant. Enten du skal ta lappen for første gang, eller om du utvider med en ny kjøreklasse, vil vi rådgi deg og gi deg den opplæring og oppfølging du trenger for å bli tryggest mulig på veien. Vi skal også ha det gøy underveis, på veien mot en viktig milepæl i livet for mange. 

Fokus Trafikkskole har kurs- og administrasjonslokaler sentralt på Bogerud i Oslo, og ligger i umiddelbar gangavstand til Bogerud T-banestasjon. Vi leverer gode kjøreopplevelser i hele Stor-Oslo, og gjør vårt ytterste for å gi deg en følelse av trygghet og utvikling i alle ledd som skal til for å bli en dyktig sjåfør og trafikant. 

Fokus Trafikkskole benytter noen av Norges mest solgte bilmodeller, noe vi anser som essensielt for å gi en trygg og komfortabel ferd mot førerkortet. Bilene skal være svært lettkjørte, og gi god kjørekomfort, slik at du som elev best mulig kan fokusere på hva som skjer i trafikken. Bilparken er et viktig element for å skape en trygghets- og mestringsfølelse for deg som elev, og skal være representativ for opplevelsene du vil ha i etterkant av kjøreopplæringen. 

Vi har også fokus på å ha det gøy underveis. Ved å sette klare og tydelige mål, gi konstruktive og presise tilbakemeldinger, og alltid ha et smil på lur, gir vi elevene muligheten til å bli kjent med veien i komfortable og lærevennlige rammer. Det skal være en trygg og morsom opplevelse å ta førerkortet, og en skal føle seg godt ivaretatt på ferden. Dette er viktig for oss i Fokus Trafikkskole, og vi brenner virkelig for å kunne gi deg en trygg, god og positiv opplevelse i alle ledd. 

Velkommen til oss - den tryggeste veien til førerkortet starter her. 

bottom of page