top of page
 • Trenger jeg trafikalt grunnkurs?
  Om du er under 25 år, og skal ta førerkortet for første gang, trenger du trafikalt grunnkurs. Personer over 25 år, trenger kun førstehjelpskurs og mørkekjøringsdemonstrasjon. Vi anbefaler likevel alle som ønsker å ta førerkort å gjennomføre trafikalt grunnkurs, da det gir deg et viktig og godt fundament før du beveger deg ut i trafikken.
 • Hvor kan jeg få tak i bevis på fullført trafikalt grunnkurs?
  Du kan få tak i bevis på fullført trafikalt grunnkurs på Din Side hos Statens Vegvesen.
 • Hvor mange kjøretimer trenger jeg?
  Hvor mange kjøretimer en trenger er individuelt fra elev til elev, og baserer seg på elevens progresjon og kompetansenivå. Vi anbefaler minimum en dobbeltime for at lærer skal kunne evaluere deg, før man starter med den obligatoriske opplæringen.
 • Er det mulig å ta kjøreopplæring med automatgir?
  Ja. De som ønsker kan ta førerkort med automatgir. Merk at dette kun gir deg mulighet til å kjøre biler med automatgir etter endt kjøreopplæring.
 • Hvor mye koster det å ta førerkort?
  Prisen på å ta førerkort avhenger av hvor mange kjøretimer du trenger. Her er det ingen fasitsvar, alt avhenger av din progresjon som trafikant.
 • Hvor lang tid tar det å fullføre kjøreopplæringen?
  Hvor lang tid det tar, avhenger av din progresjon som trafikant, og hvor mange kjøretimer du trenger. Det er mulig å fullføre kjøreopplæringen raskt og effektivt, ved å legge opp opplæringsløpet strategisk og hensiktsmessig for din egen progresjon og timeplan.
 • Jeg ønsker å avbestille en bestilt kjøretime, hvordan går jeg frem?"
  For å avbestille en kjøretime må du ta kontakt med kontoret minimum 24 timer før timen er planlagt å starte (hvis kjøretimen er på en mandag, må den avbestilles på fredagen). Du må få bekreftet din avbestilling av en av våre ansatte, så vi anbefaler å ta kontakt på telefon, 998 998 48.
bottom of page